Lidt om klubben
Balling cykelklub ( BCK ) er klubben hvor det sociale er i højsædet. Der er plads til alle uanset niveau, og det eneste optagelses krav er, at man er fyldt 18 år og man har en racer cykel.

I sommersæsonen trænes der tre dage om ugen: Tirsdag og torsdag kl. 18.00 og søndag kl. 9.00. Mødested er OK-tankstationen Balling.

I vintersæsonen køres der mountainbike efter aftale på Balling Cykelklub´s Facebook siden. Mødested er OK-tankstationen i Balling.

Træningen foregår på den måde at der deles op i hold efter niveau og fremmøde, typisk i 1-2 hold. Der er "erfarne" ryttere på alle hold, så evt. nye ryttere vil kunne køre på et niveau der passer til dem, og samtidig lære lidt om køreteknik, rigtig brug af gear mm.
Cykelhjelm er påbudt.

Kontingentet er 300,- kr. som indbetales på konto nr. 9312 0000 328 383, inden 1. april hvert år.

Salg af tøj
Hvert andet år er der mulighed for at købe klubtøj med tilskud fra klubben.

Yderligere information kan indhentes hos bestyrelsen

Indmeldelse i klubben gøres ved at kontakte Jesper Frandsen på 23 23 47 39 eller JF@skiveoffset.dk

Formand: Jan Vejlø
Sekretær: Torben Pedersen