Lidt om klubben
Balling cykelklub ( BCK ) er klubben hvor det sociale er i højsædet. Der er plads til alle uanset niveau, og det eneste optagelseskrav er, at man er fyldt 18 år og man har en racer cykel.

I sommersæsonen trænes der tre dage om ugen: Tirsdag og torsdag kl. 18.30 og søndag kl. 9.30. Mødested er OK-tankstationen Balling.

I vintersæsonen køres der mountainbike hver søndag kl. 9.30. Mødested er OK-tankstationen i Balling.

Træningen foregår på den måde at der deles op i hold efter niveau og fremmøde, typisk i 2-3 hold. Der er "erfarne" ryttere på alle hold, så evt. nye ryttere vil kunne køre på et niveau der passer til dem, og samtidig lære lidt om køreteknik, rigtig brug af gear mm.
Cykelhjelm er påbudt.

Kontingentet er 300,- kr. som indbetales på konto nr. 9312 0000 328 383, inden 1. april hvert år.

Salg af tøj
Klubben har lige nu følgende tøj til salg.
Kort ærmet trøje størrelse XL - 220 kr.
Lang ærmet trøje størrelse XL - 260 kr.
Lang ærmet trøje størrelse XXL - 260 kr.
Knickers størrelse XXL - 320 kr.
Medlemskab giver bla. mulighed for køb af klub-cykeltøj, deltagelse i fælles arrangementer mm.

Yderligere information kan indhentes hos bestyrelsen

Indmeldelse i klubben gøres ved at kontakte Ivan Kristensen på ivankristensen@mail.dk

Formand: Jan Vejlø
Sekretær: Ivar Andersen