Hærvejsløbet 2015

Lørdag den 27. juni var 15 af klubben medlemmer mødt op ved Pulsen, hvor der var afgang mod Vejen for at deltage i Hærvejsløbet 2015.
Hele foråret er der blevet trænet for at kunne klare denne 160 km. lange cykeltur. Ib Nielsen var hyret til at køre os i bus derned, og Bo kørte efter med alle cyklet godt pakket i bilen. Samme bil blev brugt som servicevogn hjemad, men heldigvis uden at der blev brug for den.
Vi startede fra Vejen kl. 12.22 i let regn, men faktisk rigtig godt cykelvejr. Som vi kom længere op blev vejene faktisk tørre, og alt gik rigtig godt. I lang tid havde mørke skyer hængt ude vestpå, og pludselig blev der åbnet for hanerne, og regnen bare væltede ned samtidig med torden. Havde der ikke været mange punkteringer før, ja så nærmest eksploderede det nu. Vores gruppe blev ramt af i alt 4 af slagsen, og Henrik Nautrup kunne notere sig for de 3 – øv øv.
Da vi nærmede os Viborg kom så regnskyl nr. 2. Den var dog knap så kraftig, men endnu en gang blev vi alle gennemblødte.
Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, og flere talte faktisk om 270 km. næste år. Vi sluttede af med spisning i det store opsatte telt ved kasernen.